Scouting is een van de leukste activiteiten om te doen in je vrije tijd. Niet voor niets heeft Scouting jeugd- en kaderleden die binnen één of meerdere speltakken actief zijn!

Bij Scouting Berghem mag je eerst 3 x vrijblijvend meedoen alvorens je lid wordt. Wil jij ook komen kijken? Vul dan het volgende formulier in en we nemen zsm contact met je op:

Meld je nu aan om 3x vrijblijvend te komen kijken!

Heb je al 3x een kijkje genomen en wil je nu graag echt lid worden? Aarzel dan niet en vul het volgende formulier in om je aanmelding compleet te maken:

Vul hier het volledige inschrijfformulier in en maak je lidmaatschap definitief!

Lijkt het je super om leiding te geven aan een enthousiaste groep kinderen? Kijk dan eens op deze pagina!

Indien je meer informatie over het lidmaatschap, de contributie of het uniform hebt klik dan op één van de onderstaande links voor meer info:

Informatie over het lidmaatschap
Wachtlijst