Kom 3x vrijblijvend meedoen!

Nadat u op 'Verstuur' heeft gedrukt wordt er een email verstuurd naar de teamleider van de betreffende speltak. Deze zal contact met u opnemen voor het maken van een afspraak om een eerste keer te komen kijken, of zal aangeven dat er een wachtlijst is. Mocht het onverhoopt gebeuren dat u binnen twee weken niets heeft vernomen dan kunt u contact opnemen met . Alvast hartelijk dank voor uw aanmelding!

Momenteel werken wij met een wachtlijst voor kinderen van 5 tot 11 jaar. Voor jongens van 7 tot 11 jaar (welpen) is de kans zelfs klein dat zij binnen een jaar geplaatst kunnen worden. Uiteraard kunt u nog steeds uw gegevens toesturen door het invullen van dit formulier, maar houdt u dan a.u.b. rekening met een lange wachttijd.

Nadat u op 'Verstuur' heeft gedrukt wordt er een email verstuurd naar de teamleider van de betreffende speltak. Deze zal contact met u opnemen voor het maken van een afspraak om een eerste keer te komen kijken, of zal aangeven dat er een wachtlijst is.  Mocht het onverhoopt gebeuren dat u binnen twee weken niets hebt vernomen dan kunt u contact opnemen met ledenadministratie@scoutingberghem.nl. Alvast hartelijk dank voor uw aanmelding!