Gedurende de zomer kunnen de Scouts hier op onze website opdrachten vinden. Dit varieert van tochten lopen tot pionieren in de tuin of thuis een creatieve opdracht uitvoeren. Scouts mogen zelf kiezen welke, hoeveel en met wie ze opdrachten doen. Voor elke behaalde opdracht krijgen de scouts punten en zo hebben we aan het eind van de zomer een winnaar. Om dit allemaal af te sluiten komen we ook dan samen, hopelijk rond een kampvuur. Verder zullen we tussendoor ook live opdrachten geven een keer in de twee weken voor meer punten, dat horen jullie terzijnertijd.

Wat zijn de regels?
- Meedoen is niet verplicht. Elke Scout mag zelf kiezen of hij/zij meedoet.
- Samen opdrachten maken mag, je verdiend dan beide de volle punten. Met oog op Corona laten we jullie (Scouts en ouders) er vrij in dit zelf in te schatten; wat ons betreft mag alleen en samen allebei, maar denk goed aan wat veilig is.
- Ga je een tocht lopen, laat dan aan de leiding en je ouders weten wanneer en waar je begint.
- Opdrachten inleveren kan door bewijs in de vorm van foto, video of een GPS route te appen naar een van de leiding.
- De tussenstand maken wij op tijdens live opdrachten. Hiernaar vragen heeft dus geen zin. Ook de stand is the vinden op de site.
- De opdrachten staan vanaf 22-07-2020 online en mogen ingeleverd worden tot 22-08-2020

En verder?
Voor vragen en opmerkingen kunnen jullie ons altijd mailen (). We hopen dat jullie er net zo klaar voor zijn als wij en wensen jullie natuurlijk veel plezier!

Download PDF tocht

Download PDF Crazy 88