Meisjes en jongens bij Scouting die 11 tot 15 jaar oud zijn, heten Scouts. Scouts pionieren objecten met hout en touw, slapen in tenten, koken tijdens het zomerkamp hun eigen maaltijd, leren tochttechnieken en doen avontuurlijke bosspelen. Op deze manier ontdekken zij de wereld om zich heen. Scouts leren samenwerken en krijgen hierdoor een grote mate van zelfstandigheid.

Deze speltak draait op woensdagavond en donderdagavond van 18:45 tot 20:30.

We hebben twee scoutsgroepen: scouts woensdag en scouts donderdag. Als je je aanmeldt neemt de teamleider contact op om af te stemmen welke avond je voorkeur heeft en of er op die avond nog plek is.

Het leidingteam bestaat uit: Twan Uijlen, Sjoerd-Krijn Wilkens, Daan Heister, Anne Nijs, Add van de Heuvel en Benthe van Kemenade.

Voor alle vragen over de scouts, kun je contact opnemen met de leiding via e-mailadres: