Meisjes en jongens van 18 tot en met 21 jaar worden bij ons Pivo’s genoemd. Dit is een afkorting van de oude benamingen Pioniersters en Voortrekkers. Scouting Nederland noemt deze speltak de Rover Scouts, maar wij hebben gekozen voor de oude benaming. Een beetje eigenwijs misschien, maar dat is dan ook precies wat de Pivo’s zijn. Ze maken hun eigen plannen en hebben geen leider of begeleider, maar een coach. Ze wijzen binnen hun eigen speltak ook een voorzitter, secretaris, penningmeester en materiaalbeheerder aan. Ze hebben geen leider of begeleider, maar een coach.

De Pivo's komen tweewekelijks op maandag bij elkaar en werken dan aan een project, zoals het maken van een houthok of het voorbereiden van hun eigen kamp.

De coach is: Vito Milder. Voor vragen over de Pivo’s kun je met hem contact opnemen via emailadres: .