Bestelformulier kleding

Het t-shirt van Scouting Berghem is een blauw t-shirt met daarop het Scouting Berghem logo. Het t-shirt wordt gedragen in de zomermaanden tijdens de reguliere opkomsten. In de wintermaanden wordt de sweater gedragen. Het dragen van een t-shirt of sweater tijdens de opkomst is verplicht. Klik hieronder om t-shirts te bestellen.

De sweater van Scouting Berghem is een donkerblauwe hoody met daarop het Scouting Berghem logo. De sweater wordt gedragen in de wintermaanden tijdens de reguliere opkomsten. In de zomermaanden wordt het t-shirt gedragen. Het dragen van een t-shirt of sweater tijdens de opkomst is verplicht. Klik hieronder om sweaters te bestellen.

De blouses van Scouting Berghem zijn officiële scouting blouses in de kleur van de speltak. Er zijn verschillende kleuren voor de bevers, de welpen en de shanti's, de (young) scouts, de explorers en de overige kaderleden / bestuur. De blouse wordt gedragen tijdens gezamenlijke opkomsten. Klik hieronder om blouses te bestellen.

Bij het scouting uniform hoort niet alleen de blouse, maar ook enkele accessoires voor op en bij de blouse. Dit zijn de volgende accessoires: het insigne van Scouting Nederland, het groepsnaambandje, het speltakteken en de dasriem. De das krijgt u van Scouting Berghem. Het dragen van een blouse met de juiste badges en insignes tijdens een gezamenlijke opkomst is verplicht. Klik hieronder om de accessoires te bestellen.

Ondergetekende machtigt Scouting Berghem om na levering het totaalbedrag éénmalig van de volgende rekening af te schrijven:

Nadat u op 'Verstuur' heeft gedrukt wordt er een email verstuurd naar de kledingbeheerder. De beheerder bestelt de kleding of levert deze uit voorraad af tijdens de opkomst of bij u thuis. Het totaalbedrag wordt pas na levering afgeschreven van uw rekening. Mocht het onverhoopt gebeuren dat u binnen twee weken niets hebt vernomen dan kunt u contact opnemen met .  Alvast hartelijk dank voor uw bestelling!