Wie zijn wij

Scouting Berghem staat voor uitdaging! Scouting Berghem biedt leuke en spannende activiteiten waarmee meiden en jongens worden uitgedaagd zich persoonlijk te ontwikkelen.

Lid worden

Laat je uitdagen en ontdek Scouting! Al vanaf 5 jaar is er bij Scouting Berghem heel veel te beleven. Hoe ouder je bent, hoe groter en uitdagender het avontuur!

Leiding gezocht!

Ben jij een enthousiaste en daadkrachtige vrijwilliger, op zoek naar een nieuwe uitdaging, waarbij je de mogelijkheid krijgt om in Berghem betekenisvol te zijn voor de ontwikkeling van kinderen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Image1

We hebben de afgelopen tijd technische problemen gehad met de site. Mocht u uw kind hebben aangemeld gedurende deze periode, en heeft u geen reactie ontvangen. Verzoeken we u graag om dat nogmaals wil doen.

Aankomende gebeurtenissen